Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vulling voor gepofteaardappelen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 hardgekookte eieren
1 plak gerookte of gekookte ham van 100 gr
50 gr rauwe of gekookte worteltjes
3 eetlepels mayonaise, kwark of zure room
1 theelepel kerriepoeder
peper, zout
1 eetlepel geraspte kaas

Bereiden

Pel de eieren en hak ze fijn.
Snijd de ham in kleine dobbelsteentjes.
Rasp de wortel als u ze rauw eet of snijd ze in blokjes als u gekookte
wortelen gebruikt.
Meng de eieren, de ham, de worteltjes en de andere ingrediënten door
de mayonaise.

Tip: Voeg 1 fijngehakte augurk toe en leg een plakje in de grill
geroosterde bacon op de vulling.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lauwwarmeaardappelsalade
Gepofte aardappelen met bieslookcrème
Gratin Dauphinois
Aardappelschijfjes uit deoven
Aardappelpuree metsesamzaad

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes