Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vulling voor gepofteaardappelen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 hardgekookte eieren
1 plak gerookte of gekookte ham van 100 gr
50 gr rauwe of gekookte worteltjes
3 eetlepels mayonaise, kwark of zure room
1 theelepel kerriepoeder
peper, zout
1 eetlepel geraspte kaas

Bereiden

Pel de eieren en hak ze fijn.
Snijd de ham in kleine dobbelsteentjes.
Rasp de wortel als u ze rauw eet of snijd ze in blokjes als u gekookte
wortelen gebruikt.
Meng de eieren, de ham, de worteltjes en de andere ingrediënten door
de mayonaise.

Tip: Voeg 1 fijngehakte augurk toe en leg een plakje in de grill
geroosterde bacon op de vulling.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Hete bliksem II
Kruidige aardappelen augratin
Aardappel-tomaatschotel II
Gepofte aardappelen met bieslookcrème
Aardappel-tempéschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes