Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gegratineerde aardappelpureemet geitenkaas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr aardappelen
zout
20 sprietjes bieslook
100 gr zachte geitenkaas zonder korst
1/2 dl melk
1 ei
1 theelepel milde paprikapoeder
versgemalen peper

Bereiden


Schil de aardappelen, was ze en kook ze in weinig water met zout in
± 20 minuten gaar.
Verwarm intussen de grill voor.
Knip het bieslook fijn en verkruimel de geitenkaas.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Klop met een mixer de melk en het ei door de puree.
Schep er de geitenkaas, het paprikapoeder en het bieslook door en breng de
puree op smaak met peper.
Schep de puree in een schaal en laat hem vlak onder de grill in ± 2
minuten goudbruin kleuren.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardappelnestjes met paprikaen shoarmavlees
Aardappel-courgetteschotel
Aardappelballetjes
Marillenknödel
Aardappelkoek met haring

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes