Verwarm de oven voor op 220°C.
Snijd het vlees in grove stukken.
Borstel de aardappelen onder stromend water schoon en snijd ze in grove
stukken.
Was de courgettes en snijd ze in grove stukken.
Pel de uien en snijd ze grof.
Verhit de olijfolie in een braadpan, bak het vlees hierin aan en bestrooi
het met zout en peper.
Voeg de ui, de aardappel, de courgette en de takjes kruiden bij het vlees
en bak die ± 4 minuten mee.
Was de citroenen en snijd ze in vieren.
Verwijder de pitjes en voeg de citroenen aan het vlees toe.
Voeg de wijn langs de rand van het vleesmengsel en laat dit afgedekt
midden in de oven ± 30 minuten stoven.
Voeg eventueel nog wat zout en peper toe.
Haal de citroen uit de pan en serveer direct.
Tip: Om de citroen makkelijker uit de pan te halen, kunt u een theeëi
gebruiken. Hang het ei aan de rand van de pan en kan dus makkelijk weer
worden verwijderd.
Ook lekker met laurier, kruidnagels en pepertjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |