Verwarm de oven voor op 200°C.
Breng in een steelpan 11/2 dl water aan de kook en los het bouillontablet
erin op.
Pel en snipper de uien.
Schep in de ovenschaal de ui, aardappelschijfjes, spitskool en
karwijzaadjes door elkaar, schep er de groentebouillon en 2 eetlepels olie
door en stoof de schotel, afgedekt, in het midden van de oven in 20
minuten beetgaar.
Wrijf de wildzwijnkoteletten in met de jenever, 1 eetlepel olie en peper
en leg ze op de aardappel-koolschotel.
Leg op elke kotelet een klontje boter en laat de schotel onafgedekt in de
oven in 20-25 minuten gaar worden (de koteletten moeten bruin en gaar
zijn; keer ze halverwege en leg er weer een klontje boter op.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |