Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Varieer met blik en potgroenten (worteltjes, sperziebonen, doperwtjes)

Aantal personen:

Ingrediënten

Worteltjes:1 ui , verse gember (1 cm stukje),1 tl kerriepoeder,1 literpot of blik worteltjes,½ dl verse sinaasappelsap,1 bosuitje en de schil van ½ sinaasappel in reepjes,4 el amandelschaafsel.

Sperziebonen: 1 rood uitje,50gr doorregenrook-spekreepjes,150 gr oesterzwammen,1 rode paprika,1 tl sambal,Franse sperziebonen uit een literpot.

Doperwtjes: 2 sjalotjes,100 gr plakjes champignons,2 takjes tijm,100 gerookte kipfilet,1 literblik doperwten,½ dl kookroom.

Bereiden

Worteltjes: Bak 1 uitje met geraspte verse gember (1 cm,stukje) en 1 tl kerriepoeder. Voeg 1 liter of-blik worteltjes, ½ dl verse sinaasappelsap, 1 bosuitje en de schil van ½ sinaasappel in reepjes en 4 el amandelschaafsel toe.

Sperziebonen: Roerbak 1 rood uitje in smalle partjes met 50 gr doorregen rookspekreepjes, 150 gr oesterzwammen in reepjes, 1 rode paprika in reepjes en 1 tl sambal, schep er Franse sperziebonen uit 1 literpot of blik bij.

Doperwtjes: bak 2 gesnipperde sjalotjes en 100 gr plakjes champignons met 2 takjes tijm. Voeg 100 gr reepjes gerookte kipfilet, de uitgelekte doperwten uit 1 literpot of-blik en ½ dl kookroom toe.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gemarineerde radijsjes
Knapperige andijvie-wraps
Gegratineerde witlof met ham en kaas
Witlofsalade Veldzicht
Feestelijke kropsla

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes