Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bavarois

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gram vruchtenpuree
12 gram gelatine
2 dl geslagen room
5 eiwitten
125 gram suiker

Bereiden

1.Gelatine weken.

2.Eiwitten opkloppen met de suiker.

3.¼ deel van de vruchtenpuree verwarmen en de gelatine daarin oplossen.

4.Mengsel vermengen met de rest van de vruchtenpuree.

5.Als de massa hangt de room erdoor spatelen en vervolgens het opgeklopt eiwit.

6.Afsmaken met citroen en likeur.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Parfait Willem Alexander met gepocheerde peer
Gegratineerde geitenkaas
Vruchtenijs
Chocolade taart met sinaasappelrasp
Kaasterinne

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes