Pasta met witlof enzalm

Pasta met witlof enzalm

Pasta met witlof enzalm

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

± 200 gr pasta naar keuze
4 struikjes witlof
2 eetlepels (olijf)olie
2-3 theelepels mosterd
1 dl droge witte wijn of groentebouillon
1 dl room
200 gr gerookte zalm
zout, peper
verse dille

Bereiden



Kook de pasta beetgaar.
Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in de lengte tweemaal
doormidden.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak het witlof 3-4
minuten.
Neem het witlof uit de pan.
Voeg de mosterd, de wijn en de room toe en laat de saus iets inkoken.
Voeg de in stukjes gesneden zalm en het witlof toe en laat even goed
doorwarmen.
Leg de uitgelekte pasta op de borden en verdeel er het witlof met de
zalmsaus over.
Garneer met een takje dille.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus