Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Indonesischespeklapjes

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 speklapjes á 125 gr
3 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambal trassie
1 eetlepel citroensap
1 bosje bosuitjes
3 eetlepels slaolie

Bereiden


Snijd de speklapjes in reepjes en meng die met de ketjap, de sambal en het
citroensap.
Snijd de bosuitjes (ook het groen) in stukjes van ± 3 cm.
Verhit de olie in een wok of diepe braadpan op hoog vuur en bak de reepjes
vlees in de hete olie al omscheppend in ± 10 minuten gaar.
Voeg na 7 minuten de bosuitjes toe.
Lekker met rijst met pinda‘s en kokos.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gestoomde andijvierolletjesmet shii-takes
Ajam Bali
Geroosterde pastinaak metroergebakken Chinese paksoi en kokos-gemberpasta
Roerbakschotel met groentenen vlees
Risotto met pompoen engeitenkaas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes