Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Indonesischespeklapjes

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 speklapjes á 125 gr
3 eetlepels ketjap manis
1 theelepel sambal trassie
1 eetlepel citroensap
1 bosje bosuitjes
3 eetlepels slaolie

Bereiden


Snijd de speklapjes in reepjes en meng die met de ketjap, de sambal en het
citroensap.
Snijd de bosuitjes (ook het groen) in stukjes van ± 3 cm.
Verhit de olie in een wok of diepe braadpan op hoog vuur en bak de reepjes
vlees in de hete olie al omscheppend in ± 10 minuten gaar.
Voeg na 7 minuten de bosuitjes toe.
Lekker met rijst met pinda‘s en kokos.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Varkensschnitzel in kruidigemarsalasaus
Roergebakken vis met krieltjes
Kipfilets met groene peper enkoriander
Biefstuk met oesterzwammenen groenten
Rundvlees uit dewok

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes