Indischespruitjes

Indischespruitjes

Indischespruitjes

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

4 bosuitjes
300 gr spruitjes
1 rode paprika
1 eetlepel Bakolie (fles á 250 ml, Sense)
1 zakje mix voor tjap-tjoy (60 gr, Conimex)
75 gr taugé

Bereiden

Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in schuine stukken van ± 11/2
cm.
Maak de spruitjes schoon en was ze.
Was de paprika, halveer hem, verwijder de zaadlijsten en snijd het
vruchtvlees in blokjes.
Verhit de bakolie in een wok en roerbak de bosui, de spruitjes en de
paprika ± 5 minuten.
Voeg de mix voor tjap-tjoy en 5 dl water toe en stoof de groenten afgedekt
op matig vuur in ± 5 minuten beetgaar.
Was de taugé en schep die door de spruitjes.
Serveer direct.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus