Snijd de tahoe in dobbelsteentjes en frituur die in de hete olie
goudbruin.
Neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en hak het vruchtvlees
fijn.
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in
stukjes.
Maak de wortel schoon, snijd hem in plakjes en snijd die in luciferdunne
reepjes.
Maak de prei schoon en snijd ze in ringen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes.
Verhit de olie in een ruime pan of wok en fruit de ui met de knoflook en
het pepertje al omscheppend 5 minuten.
Voeg de sperziebonen en de paprika toe en bak ze al omscheppend 3 minuten
mee.
Bak de wortel en de prei nog 5 minuten mee.
Voeg de taugé, de tahoe, de trassie, de ketjap en naar smaak peper
en zout toe en warm het geheel goed door.
Garneer met de bosui.
Lekker met roerbakmie en gebakken banaan.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |