Aantal personen: 6
600 gr vastkokende aardappelen,ongeschild
zout en peper
2 rijpe avocado‘s,geschild en in partjes
1 bosje radijs,radijsjes gehalveerd
400 gr gerookte zalm,in repen
125 gr jonge spinazieblaadjes
75 gr rucolablaadjes
geraspte schil van 1 limoen
1-2 el limoensap
2 tl grove mosterd (met zaadjes)
5-6 el olijfolie
Kook de aardappelen in de schil met zout gaar in circa 25 min. Laat ze iets afkoelen. Snijd ze in partjes. Meng de aardappel met de avocado, radijs,zalm,spinazie en rucola. Roer voor de dressing limoenschil en -sap, mosterd en olie door elkaar.
Breng op smaak met zout en peper en schenk de dressing over de salade.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |