Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tompouce met kaas en kruiden

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 plakjes diepvries bladerdeeg
1 eiwit
2 tl gemengde kruiden (karwijzaad, anijszaad, sesamzaad en maanzaad)
100 gr rambol met zalm
3 el créme fraîche
zout en peper
8 plakjes (jong) belegen Becel Goud ‘kaas‘
ca.100 gr )
1 blad Lollo Bionda of kropsla

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 graden.
Bladerdeeg uitspreiden en in ca.5 min. Laten ontdooien. Halveren. Eiwit loskloppen. Plakjes bladerdeeg bestrijken met eiwit. Bestrooien met kruiden. Op bakplaat leggen. In midden van oven in ca.20 min. Gaar en goudbruin bakken. Uit oven nemen. Bovenkant van bladerdeeg met scherp mes in lengte halveren (8 stuks)
Zalmkaas vermengen met créme fraîche. Op smaak brengen met zout en peper. Plakjes Becel- Goud ter grootte van bladerdeeg snijden.
4 plakjes bladerdeeg (zonder kruiden) bestrijken met zalmkaas. Erop leggen: plakje Becel- Goud, stukje sla, plakje Becel- goud. Nogmaals bestrijken met zalmkaas. Bladerdeeg met kruiden erop leggen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Verwenbroodjes met geroosterd varkenshaasje
Zeeuwse bolussen
Bananencakejes
Appelplaattaart met amandelkruimels
Perzikcake met ricotta

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes