Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tilapia in Masala (visgerecht)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten.

Ingrediënten

200 gram Tilapia Filet
4 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
Faja Lobi
Kouseband -Mix (roerbakmix)
1 Madam Jeanette peper
4 theelepels Exotimex Knoflook
Kotomisi Rijst
2 kleine uien
2 takken selderij
olie
1 tomaat
1 kopje water

Bereiden

De Tilapia in stukjes snijden, met bloem besmeren en in ruime hoeveelheid olie lichtbruin bakken, daarna afscheppen; 7 eetlepels olie verhitten, knoflook en uien hierin lichtbruin fruiten, daarna tomaat, Kip in Masala (marinade) selderij, peper hieraan toevoegen en enkele minuten laten sudderen. Voeg vervolgens de Tilapia en het water toe en laat het geheel 5 minuten op zacht vuur sudderen. Zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst,
Kouseband.
Variatietip: Gebruik eens als bijgerecht
Ghoegrie.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala)
Fiadoe (Surinaamse lekkernij)
Jhienga Tarkari (garnalengerecht)
Macaroni
Nasi Goreng met Bakkeljauw

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes