Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Masterbeef met Kouseband Krioro

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten (excl.ontzouten).

Ingrediënten

250 gram Masterbeef
50-100 gram boter
2 tomaten
400 gram kouseband
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de boter en roerbak de Masterbeef met de tomaten 5 minuten.
Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de kouseband en 1 1/2 kopje water toe en schep het om; het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten sudderen.
Serveertip: Serveren met o.a. rijst, bakbanaan; garneer met verse selderij. Variatietip: Voeg naar smaak
Kotomisi Cocosmelk toe. Voeg eens 50 gram gedroogde garnalen toe voor een lekkere moksie alesie. Varieer de kouseband met amsoi, oker, aubergine, sperziebonen of maïskolfjes.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tilapia in Masala (visgerecht)
Peprewatra (kwie kwie soep)
Sperziebonen
Orgeade - Drink
Broodje Pom

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes