Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Masterbeef met Bakbanaan

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 55 mniuten.

Ingrediënten

250 ml Kotomisi Cocosmelk
250 gram Masterbeef
6 groene bakbananen
Faja Lobi masterbeef (roerbakmix)
1 tomaat
1 tak selderij

Bereiden

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Voeg de cocosmelk aan de bakbanaan (geschild en in ronde stukken gesneden) toe, zodat ze onderstaan; leg de Masterbeef er bovenop. Het geheel 15 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten stoven; daarna de tomaat, de selderij en 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) toevoegen, goed omscheppen en 10 minuten door laten stoven.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ghoegrie (gebakken Surinaamse kikkererwten)
Snesie Mie
Pekingeend Sranang (Surinaams-Chinese pekingeend)
Moksie Alesie met Black Eye Bean
Masoesa-Alesie Nanga Botoe (gele rijstgerecht met kippenbouten)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes