Olie verhitten, ui, eventueel knoflook, en peper hierin lichtbruin
fruiten; daarna doperwten en paprika toevoegen en enkele minuten
roerbakken. Vervolgens 5 eetlepels Masoesa-Alesie (roerbakmix), selderij
en de tomatenpuree hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken. De
rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking koken en hieraan
toevoegen; het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag
vuur opbakken. Eventueel zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Quorn, Gebakken Banaan, Zuurgoed, komkommer
en taugé.
Variatietip: Serveer Masoesa-Hindoestani ook eens met Saté de Luxe.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |