Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Masala Verassing (garnalen met ananas in masalasaus)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten.

Ingrediënten

300 gram Kotomisi Rijst
1 rode en 1 groene paprika
4 eetlepels zonnebloemolie
1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
1 kleine blik ananas
250 gram roze garnalen
75 gram amandelen
1 kleine ui

Bereiden

Olie verhitten, de ui hierin fruiten, vervolgens de garnalen toevoegen en enkele minuten bakken; voeg de Chicken Masala (roerbaksaus) toe, goed omscheppen, hierna de paprika‘s (in stukjes gesneden) en de ananas (goed uitgelekt en in blokjes gesneden).Het geheel 10 minuten op zacht vuur koken.
Serveertip: Serveren met de Kotomisi Rijst of
Surinaams Puntje ;garneer met de amandelen.
Variatietip: Voeg 1 eetelepel Kotomisi Cocosmelk toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Jhienga Tarkari (garnalengerecht)
Bara (peulvruchtensnack)
Spaghetti Omoe Snesie (Surinaams-Chinese spaghetti)
Seitan (vegetarisch gerecht)
Gemarineerde Masterbeef

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes