Aantal personen: 4-
20 minuten.
Vanille
Tip Top Essence
1 ei
25 gram suikermuisjes
350 gram maïzena
125 gram room boter
125 gram suiker
Het ei met de suiker en de vanille essence klutsen; voeg de vanille
essence druppelsgewijs naar smaak toe. Vervolgens de roomboter toevoegen
en het geheel roeren tot de suiker geheel is opgelost. De maïzena bij
gedeelten aan het beslag toevoegen en doorroeren. De koekspuit met het
beslag vullen en op een beboterde bakplaat in ronde vormen spuiten; de
koekjes met suikermuisjes bestrooien en in de elektrische oven 15-20
minuten op 180 graden gaar bakken.
TIP: Thans is ook de kant en klare Kotomisi Maïzenakoek verkrijgbaar.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |