Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten.

Ingrediënten

1 middelgrote snoekbaars of kabeljauw of 500 gram filet hiervan
1 theelepel Aji-No-Moto
Olie
1 eetlepel Masala
3 theelepels Faja Lobi Knoflook
3 bouillonblokjes
1/2 tomaat
1/2 ui
1/2 verse peper
1/2 groene mango
bloem
1 1/2 kopje water

Bereiden

De snoekbaars of kabeljauw schoonwassen en in moten snijden, wat bloem lichtelijk over de moten strooien om plakken in de pan te voorkomen en in de olie bakken.
De uien, knoflook en peper lichtbruin fruiten, waarna de masala, de tomaat, de Aji-No-Moto en bouillonblokjes toegevoegd moeten worden. Het geheel circa 2 minuten doorbakken. De vismoten hieraan toevoegen, goed omscheppen, daarna de in dunne plakjes gesneden mango en het water toevoegen. Met afgesloten deksel 5 minuten door laten koken.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tjauw-Min Moksie (gemengd noodle-miegerecht)
Huzarensalade Swietie Sranang (Surinaams-Nederlandse salade)
Kip de Luxe
Bakkeljauw op Azijn
Roti Dalbhari (roti gevuld met gele erwten)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes