Lapis (maizenadessert)

Lapis (maizenadessert)

Lapis (maizenadessert)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

15 minuten (excl. de tijd voor het afkoelen).

Ingrediënten

400 ml Kotomisi Cocosmelk
4 eetlepels maïzena
8 eetlepels suiker
scheut water

Bereiden

Cocosmelk op laag vuur enkele minuten verhitten; maïzena, suiker en het water goed oplossen en aan de cocosmelk toevoegen, doorroeren en het geheel koken tot een dikke gladde massa.
Verdeel de massa in 2 delen en voeg aan
é
én deel de kleursof toe; strijk eerst het witte gedeelte uit op een platte schaal en daarna het gekleurde gedeelte er bovenop uitstrijken. De massa 15 minuten laten afkoelen en daarna 1 uur in de koelkast zetten, waarna de lapis in stukken kan worden gesneden en worden geserveerd.
Serveertip: Serveren met gemalen cocos; strooi wat hiervan over de lapis.

Variatietip: Gebruik in plaats van rode kleurstof ook eens groene of gele kleurstof of een combinatie van verschillende kleurstoffen. Voeg naar smaak kola- of amandelessence toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken