Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Jhienga Tarkari (garnalengerecht)

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

3 eetlepels Faja Lobi Pom (roerbakmix)
1
Madam Jeanette peper
Exotimex Mastersauce
3 theelepels Exotimex Knoflook
Kotomisi Rijst
100 gram grote garnalen
6 eetlepels olie
1 theelepel tomatenpuree
1/2 tomaat
1 kopje water
zout
30 gram rode paprika
30 gram gele paprika
30 gram groene paprika

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin fruiten, garnalen toevoegen en circa 4 minuten meebakken; vervolgens toevoegen de Pom (roerbakmix), tomatenpuree, tomaat en goed omscheppen; paprika en water toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip:
Serveren met o.a. Kotomisi Rijst, Surinaams Puntje, Nasi Goreng, Moksie Alesie als roti-wrap.

Variatietip: Gebruik in plaats van paprika eens
Kouseband. Voor een zoetere smaak, voeg 1 theelepel Mastersauce toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Nasi Omoe Snesie (Surinaams-Chinese nasi)
Moksie Alesi met Bakkeljauw en Cocosmelk
Tjauw-Min (Surinaams-Chinees noodle-miegerecht)
Bakkeljauw Kroket III
Bakkeljauw

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes