Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Jhienga Tarkari (garnalengerecht)

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

3 eetlepels Faja Lobi Pom (roerbakmix)
1
Madam Jeanette peper
Exotimex Mastersauce
3 theelepels Exotimex Knoflook
Kotomisi Rijst
100 gram grote garnalen
6 eetlepels olie
1 theelepel tomatenpuree
1/2 tomaat
1 kopje water
zout
30 gram rode paprika
30 gram gele paprika
30 gram groene paprika

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin fruiten, garnalen toevoegen en circa 4 minuten meebakken; vervolgens toevoegen de Pom (roerbakmix), tomatenpuree, tomaat en goed omscheppen; paprika en water toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip:
Serveren met o.a. Kotomisi Rijst, Surinaams Puntje, Nasi Goreng, Moksie Alesie als roti-wrap.

Variatietip: Gebruik in plaats van paprika eens
Kouseband. Voor een zoetere smaak, voeg 1 theelepel Mastersauce toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Char Siu (varkensvlees in rode saus)
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
Broodje Bakkeljauw
Kip met Paksoi
Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes