Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Farfalle Masala (farfalle in masalasaus met mango)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

250 gram farfalle
1 potje (360 ml) Exotimex of Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
olie
500 gram kipfilet
1 kleine ui
1 kopje water
1 rijpe mango
1 rode paprika
100 gram doperwten (diepvries)
50 gram pijnboompitten
2 eieren

Bereiden

Masalasaus:
1 eetlepel olie verhitten en de eieren daarin roerbakken, daarna eieren afscheppen. Vervolgens 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui (gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de mango (in blokjes gesneden), paprika, doperwten en de eieren toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 5-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de pijnboompitten toevoegen.
Farfalle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Serveertip: Schenk de masalasaus over de farfalle; garneer met dille.

Variatietip: Vervang de mango met een zoete appel.Gebruik geschaafde amandelen in plaats van de pijnboompitten. Varieer de kipfilet met kipgehakt.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Witte kool voor Masoesarijst
Beef Surinam (Surinaams rundvlees)
Bakkeljauw Kroket I
Snesie-Alesie (Surinaams-Chinese rijst)
Moksie Alesie met Kool en Peultjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes