Masalasaus:
1 eetlepel olie verhitten en de eieren daarin roerbakken, daarna eieren
afscheppen. Vervolgens 5 eetlepels olie verhitten, kipfilet en de ui
(gesnipperd) toevoegen en enkele minuten roerbakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), het water, de mango (in blokjes gesneden),
paprika, doperwten en de eieren toevoegen, goed omscheppen en vervolgens
5-10 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig
vuur laten sudderen. De laatste 5 minuten de pijnboompitten toevoegen.
Farfalle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Serveertip: Schenk de masalasaus over de farfalle; garneer met dille.
Variatietip: Vervang de mango met een zoete appel.Gebruik geschaafde amandelen in plaats van de pijnboompitten. Varieer de kipfilet met kipgehakt.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |