Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel
het daarna met koud water goed af, snijdt het in dunne reepjes.
Bak de Masterbeef in een diepe braadpan in de margarine gedurende 5
minuten; voeg hieraan toe 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), het gehakt,
de selderij, de tomaten, de tomatenpuree, de rode- en de gele paprika en
de uitgelekte bonen en breng het geheel al roerend aan de kook.
Giet het geheel over in een ingevette ovenschaal en laat het 1 uur in de
oven bakken op 180 graden of 30 minuten in de heteluchtoven op 170
graden.
Serveertip: Serveren met rijst in aparte kommen; serveer voor de variatie
eens met in dobbelsteentjes gesneden avocado of met verse uienringen.
Dit gerecht smaakt het lekkerst met de Surinaamse Kotomisi rijst.
Variatietip: Voeg zure room naar smaak per kom toe.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |