Olie verhitten. Kipfilet en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en
bakken tot het vlees gaar is. Chicken Javaan (roerbaksaus), het water en
het laurierblad toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 10 minuten met
deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten
sudderen; de laatste 5 minuten de paprika en de courgette toevoegen
Serveertip: Serveren met o.a. Kotomisi Rijst, Exotimex Maé
Kroepoek, Gebakken Banaan, Faja Lobi Javaanse Sambal.
Gebruik als verfrisser Parbo Bier.
Variatietip: Voeg 1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk en eventueel één mespuntje trassie toe voor een romiger en vollere smaak.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |