Lamsvlees in stukjes snijden, overgieten met een paar druppels citroensap
en daarna in een vergiet onder de kraan afspoelen. Olie verhitten,
lamsvlees en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten
bakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), tomaat en het water toevoegen, goed
omscheppen en 35 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen,
op matig vuur laten sudderen.
De laatste 10 minuten de winterwortel en doperwten toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti, Kotomisi Rijst en/of Surinaams
Puntje..
Variatietip: Voeg 2 eetlepels Kotomisi Cocosmelk toe.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |