Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala)

Aantal personen: 3-
Bereidingstijd: 45 minuten.

Ingrediënten

1 winterwortel
Kotomisi Cocosmelk
1/2 tomaat
350-400 gram lamsvlees
1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus)
8 eetlepels olie
enkele druppels citroensap
100 gram doperwten
2 kopjes water
4 sjalotjes

Bereiden

Lamsvlees in stukjes snijden, overgieten met een paar druppels citroensap en daarna in een vergiet onder de kraan afspoelen. Olie verhitten, lamsvlees en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten bakken.
Chicken Masala (roerbaksaus), tomaat en het water toevoegen, goed omscheppen en 35 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen.
De laatste 10 minuten de winterwortel en doperwten toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Roti, Kotomisi Rijst en/of Surinaams Puntje..
Variatietip: Voeg 2 eetlepels Kotomisi Cocosmelk toe.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Huzarensalade Swietie Sranang (Surinaams-Nederlandse salade)
Peprewatra (kwie kwie soep)
Nasi Omoe Snesie (Surinaams-Chinese nasi)
Erwtensoep met TomTom
Lapis (maizenadessert)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes