Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Beef Surinam (Surinaams rundvlees)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360 ml) Faja Lobi Beef Surinam (roerbaksaus)
5 eetlepels olie
500 gram bieflappen
1 kleine ui
1 kopje water
100 gram sperziebonen
1 gele paprika

Bereiden

Olie verhitten. De bieflappen en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en enkele minuten roerbakken. Beef Surinam (roerbaksaus) en het water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 10 minuten de sperziebonen en de paprika toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Kotomisi Rijst, Kouseband, Exotimex Rédie Bere Kroepoek, Ei-Sliertjes.
Voor een pittiger smaak gebruik Faja Lobi Hot Sambal.
Gebruik als verfrisser Parbo Bier.

Variatietip: Voeg 1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk toe voor een romiger smaak. Vervang de bieflappen met Masterbeef of kipfilet.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Masoesa-Alesie Nanga Botoe (gele rijstgerecht met kippenbouten)
Bakkeljauw
Kouseband met Garnalen
Losie Foroe
Snesie Agoe Metie (Surinaams-Chinees varkensgerecht)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes