Olie verhitten. De bieflappen en de ui (in halve ringen gesneden)
toevoegen en enkele minuten roerbakken. Beef Surinam (roerbaksaus) en het
water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 15 minuten met deksel op de
pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste
10 minuten de sperziebonen en de paprika toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Kotomisi Rijst, Kouseband, Exotimex
Rédie Bere Kroepoek, Ei-Sliertjes.
Voor een pittiger smaak gebruik Faja Lobi Hot Sambal.
Gebruik als verfrisser Parbo Bier.
Variatietip: Voeg 1 eetlepel Kotomisi Cocosmelk toe voor een romiger smaak. Vervang de bieflappen met Masterbeef of kipfilet.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |