Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bakkeljauw op Azijn

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten.

Ingrediënten

125 ml azijn
Faja Lobi Redi Pepre Sauce
1 grote ui
1 groene peper
4 pimentkorrels
250 gram
Faja Lobi Bakkeljauw
Faja Lobi Sweet Chili Sauce

Bereiden

Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De bakkeljauw met alle ingrediënten goed omscheppen en in een schaal doen; schenk de Surinaamse Sweet Chili Sauce naar smaak toe voor een zoet-zure smaak.
Serveertip: Serveren als bijgerecht bij o.a. rijst, bakbanaan, cassave.

Variatietip: Voeg naar smaak Redi Pepre Sauce toe.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kippensoep met Chinese vermicelli
Masoesa-Alesie (Surinaams gele rijstgerecht)
Moksie Alesie met Kool en Peultjes
Dawet (tropische verrassing)
Murgie en Jhienga Tarkari (kip met garnalen)
Tjauw-Min Moksie (gemengd noodle-miegerecht)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes