Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bakkeljauw Kroket I

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten.

Ingrediënten

200 gram Faja Lobi Bakkeljauw
Faja Lobi Sweet Chili Sauce
Faja Lobi Redi Pepre Sauce
7 middelgrote aardappelen
4 takken selderij
1/2 verse peper
2 eetlepels olie
11/2-2 pakjes paneermeel
3 theelepels Faja Lobi Knoflook

Bereiden

Kook de aardappelen gaar en prak ze fijn.
Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen en bak het bruin in de olie met peper en knoflook. Voeg het daarna bij de aardappelen en goed omscheppen met selderij. Maak hiervan kroketjes of balletjes, en rol die door het geklutste ei, daarna door de paneermeel. Bak de kroketjes of balletjes goudbruin.
Serveertip: Opdienen met Sweet Chili Sauce of Redi Pepre Sauce.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Chicken Masala Grill (gegrilde Hindoestaanse kip)
Kola - Drink
Markoeza - Drink
Roti Dalbhari (roti gevuld met gele erwten)
Losie Foroe

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes