Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Baka Jhienga (gefrituurde garnalen)

Aantal personen: 1
Bereidingstijd: 10 minuten (excl. marineren).

Ingrediënten

Faja Lobi Pom (roerbakmix)
Exotimex Redi Pepre Sauce
Exotimex Mastersauce
olie
100 gram grote garnalen met staart

Bereiden

Garnalen 1/2 uur in 3 eetlepels Pom (roerbakmix) marineren, daarna in ruime olie frituren.
Serveertip: Serveren met Exotimex Mastersauce, Exotimex Redi Pepre Sauce.

Variatietip: Voor een pittiger smaak, serveer met Faja Lobi Madam Jeanette Hot Sauce.

Bron/inzender: Astrid

Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pinda Bravoe (pindasoep)
Kola - Drink
Moksie Alesie met Kool en Peultjes
Stamppot van Zuurkool met Masterbeef
Tivallballetjes met Bruine Bonen (vegetarisch gerecht)
Pastei Sranang (Surinaamse kippastei)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes