Aantal personen: 6
15 minuten.
3 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
1 potje (720 gram) bruine bonen (uit pot)
10 eetlepels olie
250 gram kipfilet
1 eetlepel tomatenpuree
3 takken selderij
1 stuk verse peper
250 ml water
Olie verhitten en het vlees hierin gaar bakken; hieraan selderij, peper,
Snesie Foeroe en tomatenpuree toevoegen, goed omscheppen en daarna de
bruine bonen, het geheel enkele minuten omscheppen.
Vervolgens het water toevoegen en 5-10 minuten laten sudderen.
Eventueel zout naar smaak.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst, Kouseband.
Variatietip: Gebruik Masterbeef in plaats van kip.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |