Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Alu en Ei Tarkari (aardappel en ei in masala)

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten.

Ingrediënten

2 eetlepels Faja Lobi Kip in Masala (marinade)
1 Madam Jeanette peper
Kotomisi Rijst
3 theelepels Exotimex Knoflook
80 gram Kouseband
1/2 kopje water
6 eetlepels olie
2 takken selderij
mespuntje gemalen komijnzaad
1 theelepel tomatenpuree
2 eieren
1/2 ui
1/2 tomaat
1 middelgrote aardappel

Bereiden

Eieren hard koken; olie verhitten.
Aardappel schillen, in lengte snijden, in de olie half gaar bakken en daarna afscheppen; knoflook, ui en peper in dezelfde olie fruiten, daarna de Kip in Masala (marinade), komijn, kouseband, tomaat, tomatenpuree, de hard gekookte eieren, selderij en de gebakken aardappel hieraan toevoegen, het geheel omscheppen en vervolgens het water toevoegen.
Het geheel 10-15 minuten zachtjes laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met Kotomisi Rijst. Faja Lobi Chicken Paramaribo

Variatietip: Probeer dit gerecht eens met brood. Gebruik eens de Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) in plaats van de Faja Lobi Kip in Masala (marinade).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Moksie Alesi met Bakkeljauw
Marshmallow
Masoesa-Creole (Creools gele rijstgerecht)
Moksie Alesie Special
Moksie Metie (gemengd vlees)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes