Roergebakkenpaksoi

Roergebakkenpaksoi

Roergebakkenpaksoi

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 struiken paksoi
11/2 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel donkere sojasaus
3 eetlepels fijngehakte lente-uien
3 gehakte teentjes knoflook

Bereiden

Snijd de paksoi in repen van 5 cm.
Laat de olie in de wok zeer heet worden voeg dan de knoflook toe.
Roerbak Na een paar seconden eerst de onderste gedeelten van de paksoi en
voeg na een paar minuten de rest van de paksoi toe.
Sprenkel er vlak voor het serveren de lichte en donkere sojasaus en de
lente-uien toe.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus