Roergebakken zalmII

Roergebakken zalmII

Roergebakken zalmII

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 paksoi
100 gr pijnboompitten
4 plakken Gandaham (vleeswaren)
250 gr zalmroerbakblokjes
3 eetlepels zonnebloemolie
1/2 theelepel gehakte knoflook (Go-Tan)
zout, versgemalen peper

Bereiden



Was de paksoi en snijd hem in stukken.
Rooster de pijnboompitten in een droge wok goudbruin en haal ze uit de
wok.
Snijd de ham in stukken, roerbak die in een droge wok knapperig en haal de
ham uit de wok.
Verhit de zonnebloemolie in de wok en roerbak de zalmblokjes met de
knoflook ± 4 minuten.
Schep de zalm uit de wok en roerbak de paksoi ± 2 minuten.
Voeg de zalm, de pijnboompitten en de ham aan de paksoi toe en breng op
smaak met zout en peper.

Variatietip: Ook lekker met sojasaus en sesamzaad.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus