Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Roergebakken zalmII

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 paksoi
100 gr pijnboompitten
4 plakken Gandaham (vleeswaren)
250 gr zalmroerbakblokjes
3 eetlepels zonnebloemolie
1/2 theelepel gehakte knoflook (Go-Tan)
zout, versgemalen peper

Bereiden



Was de paksoi en snijd hem in stukken.
Rooster de pijnboompitten in een droge wok goudbruin en haal ze uit de
wok.
Snijd de ham in stukken, roerbak die in een droge wok knapperig en haal de
ham uit de wok.
Verhit de zonnebloemolie in de wok en roerbak de zalmblokjes met de
knoflook ± 4 minuten.
Schep de zalm uit de wok en roerbak de paksoi ± 2 minuten.
Voeg de zalm, de pijnboompitten en de ham aan de paksoi toe en breng op
smaak met zout en peper.

Variatietip: Ook lekker met sojasaus en sesamzaad.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Mosselen uit dewok
Spitskoolcurry met aardappelen rookworst
Doperwten methoisinsaus
Roergebakkenpaksoi
Boemboe Baliikan

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes