Maak de asperges schoon en snijd de houtachtige uiteinden eraf.
Snijd ze in stukken van ± 5 cm en kook die in weinig water met zout
in ± 5
minuten beetgaar.
Laat ze in een vergiet uitlekken.
Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in
reepjes.
Snijd het varkenshaasje in plakjes.
Verhit de olie in een wok of braadpan en pers het teentje knoflook erboven
uit.
Bak de plakjes varkenshaas al omscheppend bruin en schep het chilipoeder
en de cognac erdoor.
Schep het vlees uit de pan.
Bak de asperges en de tomaatreepjes al omscheppend ± 1 minuut in
het bakvet en schep het vlees en de slagroom erdoor.
Warm het gerecht al omscheppend goed door en breng op smaak met zout en
peper.
Strooi de roze peperbesjes erover.
Doe het gerecht over in een warme schaal.
Lekker met aardappelpuree.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |