Roergebakken kip methoisinsaus

Roergebakken kip methoisinsaus

Roergebakken kip methoisinsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr mihoen
zout
2 eetlepels olie
250 gr grofgesneden champignons
300 gr kipfilet in reepjes
1 grote groene paprika in stukjes
6 eetlepels hoisinsaus
1/2-1 eetlepel aardappelmeel

Bereiden

Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim
water met zout gaar.
Verhit de olie in een wok, roerbak de champignons hierin op hoog vuur 5-10
minuten en schep ze uit de wok.
Bak de kipreepjes in de achtergebleven olie in 5-7 minuten rondom
lichtbruin.
Voeg de paprika toe en bak ze ± 2 minuten mee.
Roer de hoisinsaus erdoor, voeg ± 1 dl water toe en laat alles
± 5 minuten zachtjes garen.
Meng het aardappelmeel met 1-2 eetlepels koud water en roer dit door het
gerecht om het te binden.
Schep de champignons erdoor en warm ze even mee.
Serveer het kip-groentemengsel met de mihoen.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus