Nasi goreng metomelet

Nasi goreng metomelet

Nasi goreng metomelet

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

3 eetlepels olie
400 gr panklare roerbakgroenten
100 gr ham
1 pakje boerenomeletten (koelvers, 190 gr, Bieze)
1 pak nasi goreng (koelvers, 1 kg, Verre Oosten)
ketjap manis
sambal oelek
2 eetlepels seroendeng (Conimex)

Bereiden

Verhit de olie in een wok.
Schep de groenten erdoor en roerbak ze ± 3 minuten.
Snijd de ham in dunne reepjes.
Snijd 1 omelet in blokjes en de andere in reepjes.
Schep de nasi goreng in gedeelten door de groenten en verwarm de nasi al
omscheppend op matig vuur ± 5 minuten.
Schep de omeletblokjes en de helft van de hamreepjes erdoor.
Breng de nasi goreng op smaak met ketjap en sambal.
Verwarm de nasi goreng nog 2 minuten met het deksel op de wok.
Garneer met de rest van de hamreepjes, de omeletreepjes en de seroendeng.
Lekker met komkommer, atjar tjampoer en kroepoek.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus