Kippenlevertjes met broccolien mie

Kippenlevertjes met broccolien mie

Kippenlevertjes met broccolien mie

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 gr kippenlevertjes
5 eetlepels ketjapmarinade
150 gr Chinese mie
300 gr broccoli
zout
2 eetlepels olie
1 teentje knoflook
1 eetlepel sambal badjak

Bereiden


Snijd de kippenlevertjes in drieën, doe ze in een schaal, schep er 3
eetlepels marinade door en laat ze ± 15 minuten marineren.
Wel intussen de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat
ze in een vergiet uitlekken.
Maak de broccoli schoon, snijd de stronken in reepjes en verdeel de
roosjes in kleine roosjes.
Kook de stronkjes ± 3 minuten in weinig water met zout, voeg de
roosjes toe en kook ze ± 3 minuten mee.
Verhit de olie in een wok en roerbak de levertjes ± 5 minuten.
Pers de knoflook erboven uit.
Voeg de broccoli toe en roerbak alles nog 2 minuten.
Schep de mie erdoor en verwarm alles nog even.
Breng het gerecht op smaak met sambal en 2 eetlepels marinade.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus