Gemengde groenteschotel metcashewnoten

Gemengde groenteschotel metcashewnoten

Gemengde groenteschotel metcashewnoten

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

200 gr sugar snaps
1 blikje maïskorrels
2 teentjes knoflook
1 stukje verse gember van 4 cm
2 theelepels olie
1 zakje roerbakgroentemix van 400 gr
2 eetlepels slagroom
1/2 theelepel cayennepeper
125 gr cashewnoten

Bereiden

Maak de sugar snaps schoon en was ze.
Laat de maïs uitlekken.
Pel de knoflook en snipper ze fijn.
Schil de gember en snipper hem fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en de gember 1 minuut
zachtjes.
Voeg de roerbakmix, de sugar snaps en de maïs toe en bak alles al
omscheppend 3 minuten.
Voeg 2 dl water toe en laat de groenten 10 minuten koken tot het water is
verdampt; schep af en toe om.
Roer er de slagroom en de cayennepeper door.
Rooster Intussen de noten in een droge koekenpan.
Schep de groenten in lage schaal en strooi de cashewnoten erover.
Serveer met (noten)brood.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus