Kook de aardappelen en de sperziebonen 10 minuten.
Snijd dan de aardappelen in plakjes en de sperziebonen in stukjes.
Maak de pindasaus als volgt.
Meng in een mixer de pindakaas, knoflook, ui en sambal.
Verwarm het mengsel en voeg al roerend de ketjap, het citroensap, de
tomatenketchup en de ketoembar toe.
Voeg vervolgens een scheutje melk toe en zoveel lauw water, tot een
dikvloeibare saus ontstaat.
Voeg naar smaak laos, zout en suiker toe.
Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen, sperziebonen, prei,
kool en bloemkoolroosjes.
Voeg op het laatst de komkommer en de taugé toe en bak die enkele
minuten mee.
Breng de groenten over in een voorverwarmde schaal en giet er de warme
pindasaus over.
Garneer met plakjes ei, plakjes tomaat en stukjes kroepoek en strooi er de
selderij over.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |