Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bloemkoolroosjes, peultjesen courgette

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 rode peper
2 teentjes knoflook
1 kleine bloemkool
100 gr peultjes
1 kleine courgette
350 gr Quornstukjes
3 eetlepels arachideolie
11/2 eetlepel sojasaus
1/2 groentebouillontablet

Bereiden

Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het vruchtvlees in
ringetjes.
Snipper de knoflook.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
Haal de peultjes af.
Snijd de courgette in halve plakjes.
Verhit de helft van de olie in een wok of ruime braadpan en fruit de rode
peper met de knoflook ± 2 minuten.
Bak de Quorn al omscheppend ± 7 minuten mee en neem het daarna uit
de pan.
Verhit de rest van de olie en bak de bloemkool, de peultjes en de
courgette al omscheppend 5 minuten.
Voeg de sojasaus, het bouillontablet en 4 eetlepels water toe en breng het
geheel al omscheppend aan de kook.
Leg een deksel op de pan en laat de groenten op laag vuur in ± 7
minuten beetgaar koken.
Voeg de Quorn weer toe en warm alles goed door.
Lekker met pandanrijst en sambalsaus.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ossenhaas metlychees
Kalkoen met broccoli inmosterdsaus
Sambal badjakspesial
Indonesischespeklapjes
Bloemkool en broccoli metkalkoen en mozzarella

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes