Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het vruchtvlees in
ringetjes.
Snipper de knoflook.
Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
Haal de peultjes af.
Snijd de courgette in halve plakjes.
Verhit de helft van de olie in een wok of ruime braadpan en fruit de rode
peper met de knoflook ± 2 minuten.
Bak de Quorn al omscheppend ± 7 minuten mee en neem het daarna uit
de pan.
Verhit de rest van de olie en bak de bloemkool, de peultjes en de
courgette al omscheppend 5 minuten.
Voeg de sojasaus, het bouillontablet en 4 eetlepels water toe en breng het
geheel al omscheppend aan de kook.
Leg een deksel op de pan en laat de groenten op laag vuur in ± 7
minuten beetgaar koken.
Voeg de Quorn weer toe en warm alles goed door.
Lekker met pandanrijst en sambalsaus.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |