Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wildconsommé met kastanjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

8 dl wildbouillon
4 eetlepels rode port
zout, versgemalen peper
1 blikje gepelde kastanjes, uitgelekt (inh. 250 gr)
2 eetlepels fijngesneden kervel of peterselie
1 theelepel fijngesneden dragon
1-2 eetlepels fijngesneden bieslook

Bereiden

Roer de port door de wildbouillon en verwarm de soep op zacht vuur.
Breng op smaak met zout en peper.
Warm de kastanjes ± 10 minuten in de soep mee en strooi er vlak
voor het serveren de tuinkruiden over.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebraden konijn van oma
Gebraden hazenrug met rode wijnsaus en gepofte appel
Parelhoenragoût
Parelhoensuprème met sinaasappelsaus
Brabantse hazenpeper

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes