Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wildbouillon met cantharellen

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1/4 gele paprika
75 gr cantharellen
1/2 eetlepel boter
1 theelepel tijm
1/2 dl medium dry sherry
1 potje wildbouillon (400 ml)
citroensap
1/2 eetlepel fijngeknipte bieslook

Bereiden

Snijd de paprika in smalle stukjes van ± 2 cm lang.
Veeg de cantharellen schoon.
Smelt de boter, schep de paprika, de cantharellen en de tijm erdoor en
smoor dit mengsel ± 3 minuten.
Roer de sherry en de wildbouillon erdoor.
Verwarm de wildbouillon en breng op smaak met enkele druppels
citroensap.
Schep de wildbouillon in 2 warme diepe borden en strooi de bieslook
erin.
Lekker met een kaasstengel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Mousse van eend, biet en knolselderij
Fazant gevuld met tapenade
Kip á la crème
Parelhoenconsommé met kipquenelles
Coq au vin

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes