Wel de rozijnen in het sinaasappelsap met de port.
Verwarm 15 gr boter in een pan en fruit de kleingesneden sjalotjes
hierin.
Voeg de rozijnen met het vocht toe en breng het geheel aan de kook.
Kook dit tot de helft in en voeg dan 15 gr koude boter in klontjes
toe.
Maak dit mengsel op smaak af met zout en peper.
Verwarm de overige boter in een pan en bak de wild zwijnskoteletten hierin
aan beide kanten bruin (reken 8-10 minuten aan iedere kant).
Leg de wild zwijnskoteletten op een verwarmde schaal en geef de saus er
apart bij.
Lekker met spruitjes en gekookte aardappelen.
Tip: Voeg 2 schijven ananas in stukjes toe en vervang de port door
sinaasappelsap.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |