Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Wild ragout

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

400 gr wild vlees, bv gaar konijnvlees
50 gr boter
60 gr bloem
3 dl wildbouillon
1 dl rode wijn
2 eetl. zilveruitjes
1 eetl. ketjap manis
peper

Bereiden

Snijd het vlees klein.

Smelt de boter in de pan en voeg de bloem toe.
Roer tot het een geheel is en laat het even garen.
Giet de bouillon en de wijn er beetje bij beetje bij.
Breng het al roerend met een garde aan de kook.
Kruid de roux met zilveruitjes, ketjap en peper.
Voeg op het laatst het vlees toe.

Voor een optimale smaak te krijgen is het aan te bevelen de roux daags van te voren te maken.

Lekker met gekookte rijst of pasta.
Traditioneel in een pasteibakje kan natuurlijk ook.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Eendenborst met frambozensaus
Soep van fazant
Gemarineerde struisvogelsteaks met courgette
Reebiefstukjes met gembersaus
Parelhoen met pittige walnoten en zuurkool

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes