Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Struisvogeltournedos

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 stuisvogeltournedos รก 180 gr
4 dunne plakjes gerookt spek
25 gr gehakte sjalotjes
boter
1 dl rode wijn
3 dl bruine fond
1 eetlepels acaciahoning

Voor het garnituur:
broccoli of witloof

Bereiden



Bind het spek met een touw om de tournedos.
Bak ze in een klontje boter aan beide kanten bruin en laat ze dan op zacht
vuur 10-15 minuten verder gaar bakken.
Stoof de sjalotjes in een beetje boter.
Voeg de rode wijn toe en laat die bijna geheel inkoken.
Doe er de bruine fond bij en laat opnieuw inkoken.
Verwijder de aanbaksels uit de pan waarin u de tournedos heeft gebakken en
deglaceer ze met de saus.
Werk verder af met de honing.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ree in rozemarijnsaus
Gebraden konijn van oma
Gegrilde eendenborst
Waterzooi van parelhoen
Wildstoofschotel met spruitjes en wortel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes