Snijd de haasfilet in reepjes van ± 2 cm.
Was de cantharellen, verwijder eventueel het harde gedeelte van de
steeltjes.
Snijd grote paddestoelen in vieren en houd de kleintjes heel.
Verhit de boter met de olie in een wok of diepe braadpan, voeg de reepjes
haasfilet toe en bak ze al roerend met een spatel op hoog vuur in ±
1 minuut bruin.
Voeg de cantharellen en de tijm toe en bak ze al roerend 2 minuten
mee.
Voeg de port, de runderfond of -bouillon en de slagroom toe en breng het
geheel tegen de kook aan.
Laat het gerecht 2 minuten zachtjes koken en serveer het direct.
Lekker met wilde en witte rijst en rode kool met gebakken uitjes.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |