Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Reebiefstukjes met sherry

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 reebiefstukken
100 gr boter
zout, zwarte peper
1/2 dl sherry
1/2 dl slagroom
1 sjalotje
1 laurierblaadje
1/2 eetlepels majoraan
1 theelepel rozemarijn

Bereiden

Verhit in een koekenpan 50 gr boter en bak de reebiefstukjes in 3 minuten
bruin en van binnen rosé.
Houd de biefstukjes even warm.
Fruit het sjalotje in de pan even aan en blus dit met de sherry af.
Voeg de laurier, majoraan en rozemarijn toe en laat de saus even
inkoken.
Voeg de room toe, laat het even doorkoken en klop de rest van de boter in
koude vlokjes door de saus.
Serveer deze saus bij het vlees.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Wild zwijnsbout uit de braadpan
Parelhoen met pittige walnoten en zuurkool
Mousse van eend, biet en knolselderij
Gepocheerde fazantenborst en een fazantenmousse met Manzanilla
Konijn uit de oven

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes