Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kwarteltjes met truffelpâté

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 pot vleesfond (380 ml)
1 dl Madeera
2 eetlepels cognac
40 gr boter
4 kwarteltjes
zout, peper
boter
50 gr truffelpâté

Bereiden

Laat in een hoge pan de fond, de Madeira en de cognac tot 2 dl inkoken en
bewaar dit tot het gebruik in de koelkast.
Verwarm 4 borden voor.
Bestrooi de kwarteltjes met zout en peper.
Verhit in een pan 20 gr boter en bak de kwarteltjes, onder af en toe
keren, in 15-20 minuten lichtbruin en gaar.
Snijd de truffelpâté intussen in dunne reepjes en de rest van
de boter in blokjes.
Breng de saus opnieuw aan de kook, klop er van het vuur af met een
staafmixer of garde de boter door en breng op smaak met zout en peper.
Schep de saus op de warme borden, leg de kwarteltjes in het midden en
garneer met de reepjes truffelpâté.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gekonfijte eendenlever met linzensalade
Konijn met pruimen en sjalotjes
Everzwijn in rode wijn
Kwartels met druiven
Gehakt-champignonvulling

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes