Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Konijn met tagliatelle

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 minuten

Ingrediënten

4 konijnenbouten
2½ dl bouillon
100 gr boter
100 gr zwarte olijven zonder pit
30 gr bloem
4 tomaten
2 theel. rozemarijn
2 bekertjes crème fraîche
versgemalen peper
zeezout
eventueel wat cayennepeper

Bereiden

Hak de knoflook fijn.
Bestrooi de konijnenbouten met zout peper en bloem.
Verhit de boter en bak de bouten rondom bruin.
Voeg de knoflook toe en bak deze mee.
Schenk de bouillon erbij en voeg de rozemarijn toe.
Laat alles 40 minuten stoven.
Haal de konijnenbouten uit de pan en laat ze iets afkoelen.
Haal het vlees van de bouten af.
Ontvel de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes.
Roer de crème fraîche en de tomaten door het stoofvocht.
Voeg het konijnvlees toe en laat alles nog eens 10 minuten gaarstoven.
Eventueel op smaak maken met wat cayenne peper

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar.
Schep de tagliatelle in een voorverwarmde schaal en schep de konijn in het midden erop.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Waterzooi van parelhoen
Reebiefstukjes met sherry
Fricassée van konijn met tomaat en munt
Konijn met mosterdsaus
Duif in pastatoffees á la Meuse

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes