Hak de knoflook fijn.
Bestrooi de konijnenbouten met zout peper en bloem.
Verhit de boter en bak de bouten rondom bruin.
Voeg de knoflook toe en bak deze mee.
Schenk de bouillon erbij en voeg de rozemarijn toe.
Laat alles 40 minuten stoven.
Haal de konijnenbouten uit de pan en laat ze iets afkoelen.
Haal het vlees van de bouten af.
Ontvel de tomaten en snij het vruchtvlees in stukjes.
Roer de crème fraîche en de tomaten door het stoofvocht.
Voeg het konijnvlees toe en laat alles nog eens 10 minuten gaarstoven.
Eventueel op smaak maken met wat cayenne peper
Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout beetgaar.
Schep de tagliatelle in een voorverwarmde schaal en schep de konijn in het midden erop.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |