Dep de stukken konijn droog en wrijf ze in met zout en peper.
Laat de boter in een grote braadpan bruinen en bak de stukken konijn in
5-7 minuten lichtbruin.
Voeg de bloem, de tomatenpuree en de suiker toe, schep alles goed om en
voeg het bier toe.
Schep steeds om en laat het aan de kook komen.
Voeg de bouillon langzaam toe en laat het opnieuw aan de kook komen.
Voeg de laurier en de tijm toe en zet het vuur laag.
Laat het gerecht, onder af en toe omscheppen, met het deksel schuin op de
pan ± 1 uur sudderen.
Roer er, als de saus te dun is, wat allesbinder door.
Verwijder de laurier en de tijm en serveer met Italiaanse pasta en een
komkommersalade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |